Najnovšie recenzie zo sekcie Návleky, nadstavce a krúžky na penis
- Male
- Sikovne
- Skladne
- Jednoduche udrziavanie
- Posobi kvalitne a luxusne
Zaujimava, sikovna hracka pre muzov, ktori radi skusaju nove veci. Skusal som uz rozne sexualne hracky. Mal som uz aj nieco podobne, ale toto ma omnoho lepsie prevedenie. Obal vyrobku je velmi pekny, posobi luxusne a kvalitne. Samozrejme aj tovar v nom posobi velmi luxusne a kvalitne. Cize je to vhodne pouzit aj ako darcek.
príjemná a hravá pomôcka na spestrenie milostného života
- nesedia uvádzané rozmery
nesedia uvádzané rozmery
- Kvalita materiálu,
- Anatomické prevedenie
- Počet možností vibrácii
- Celková kvalita produktu
Kvalitnejší silikon
Super hracka
- má to aspoň nejaké využitie, nasadil som to na kľúčku dverí, aby nebúchala do vstavanej skrine :-)
- strašne tesné to je, píšu tam, že sa to môže používať maximálne 30 minút, ale ja som to musel po max. 5 minútach dať dole, lebo som sa bál, že mi žily prasknú
funguje to síce, teda zosilní to erekciu, ale podľa mňa je to prakticky nepoužiteľné a dosť nebezpečné, lebo je to príliš úzke
- Ujde to
- skvelá vecička, pekne sme si to užili a verím že ešte budeme.
- škoda že sme to neobjavili skôr.
- Vhodný produkt na oživenie sexu. Mňa dostatočne stiahol a zlepšil erekciu, neškrtí z dôvodu väčšej plochy a partnerku silnejšie dráždi.
- Ako takmer 70-nik som na erekčné krúžky odkázaný a stále ich využívam. Uvedené krúžky mi vyhovujú, keď mám dostatočne silnú energiu a dráždia aj partnerku.
- Rozmer super
- Materiál super
- Zlý odliatok a pri používaní sa na žaludi spraví taký flačik/odtlačok
- Super
roztrhal sa
- veľmi zaujímavé odporúčam ak partnerka súhlasí
ok.
- spokojnosť