Najnovšie recenzie zo sekcie Návleky, nadstavce a krúžky na penis
- Neodskusany, poškodený, a na prvý pohľad asi bude celkom úzky
Super...
- pevný materiál
Veľkosť XS sa nezmestí ani na navlečenie na prst, i keď v popise produktu je napísané, že sa roztiahne.Tvrdý neelastický materiál
- Vibračné "pomôcky" vzhľadom na môj vek začínam používať takmer trvale. Tento produkt je tiež fajn až na to, že sa ťažko nasadzuje za miešok. Nepochybne to chce aj viac cviku.
Zatiaľ to nemám overené, no mám trochu obavu, či sa z používania vibračných vecičiek nestane určitá závislosť a bez nich to už "nepôjde".
- Mozno tak na prst
Kúpili sme zo zvedavosti, spokojnosť s produktom.
- Vhodný na všetky didlá
Výborný,dobre drží,príjemný na masturbáciu
Po prvom nabití,použití sa viac nedal zapnúť.Nefunkčný
- Nemáme ešte skúsenosti, ale skúšame a skúmame.
- Neviem
- Ťažká manipulácia (zapínanie vybrácií) aj nasadzovanie...
- .
Neodporúčam.
- Spokojnosť, nastavitelnosť
- Ľahučká, ani ju necítiť pri nosení
- Ľahko sa nasádza
- Ľahko sa čistí
- Celodenné nosenie
Zúbky na nastavenie občas režú, ale občas iba, mohli byť z vonkajšej strany kruhu ale chápem ze by zas estetika vadila dakomu
- Šikovný pomocník
- nič príjemne
Pretty Love Trap
Pridané: 18. apríla 2023
(naposledy upravené 18. apríla 2023)
Zakúpený v Pilulka.sk
- Nič príjené
- zničený orgazmus
- Solidní vibrace
- skvělý material
- dlouhá vydrž baterie
- Velikost
Produkt je z velmi příjemného silikonu, oceňuji voděodolnost a magnetické nabíjení kvůli hygieně. Co se síly vibrací tyče je to více než uspokojivé. Je vhodný jak pro sólo hraní tak při partnerských radovánkách.
Mezi negativa bych zařadil v mem případě ne úplně optimální velikost. Ale nic co by nevyřešila trocha síly a lublikacniho gelu.
- OK
OK
Očakával som silnejšie uchytenie za žaludom, vibrácie sú OK, no nemám odvahu ho použiť, pretože by sa určite zošmykol z penisu a ostal vo vagíne. Časť na nasunutie na žalud je hladká bez nejakého zosilneného lemu, čím by lepšie držalo na "mieste účelu".
- Skvelá stimulácia.
Spokojenosť
- Su dost kratke a furt sa posuvaju na koniec
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »